2017-03-27
Länk

Samsung planerar åter sälja Galaxy Note 7

Samsung PR:

Samsung Electronics has established three principles to ensure that Galaxy Note 7 devices are recycled and processed in an environmentally-friendly manner.

First, devices shall be considered to be used as refurbished phones or rental phones where applicable.

Second, salvageable components shall be detached for reuse.

Third, processes such as metals extraction shall be performed using environmentally friendly methods.

Regarding the Galaxy Note 7 devices as refurbished phones or rental phones, applicability is dependent upon consultations with regulatory authorities and carriers as well as due consideration of local demand. The markets and release dates will be determined accordingly.

Den som kom tanken att åter försöka sälja en telefonmodell som redan vid första och andra försöket höll på att sänka hela företaget på grund av att telefonmodellen i fråga började brinna lite spontant borde få sparken. Väldigt nu.  Men det är ju bara min åsikt det.© 2021 Omsoc Publishing AB