2017-05-23
Nyhet

Apple och Nokia gräver ned stridsyxan

Apple PR:

Under a business collaboration agreement, Nokia will be providing certain network infrastructure product and services to Apple. Apple will resume carrying Nokia digital health products (formerly under the Withings brand) in Apple retail and online stores, and Apple and Nokia are exploring future collaboration in digital health initiatives. Regular summits between top Nokia and Apple executives will ensure that the relationship works effectively and to the benefit of both parties and their customers.

Nokia kommenterar uppgörelsen som “meningsfull”, medan Apple är “nöjda”. Nokia kommer också få ett rejält tillskott i form av kapital från Apple för tidigare icke-betalda patentavgifter vilket ska visa sig i Nokias kvartalsrapport för tredje kvartalet i år.© 2021 Omsoc Publishing AB