2017-11-14
Länk

Så stöttade Julian Assange och Wikileaks Donald Trump

The Atlantic:

The messages, obtained by The Atlantic, were also turned over by Trump Jr.’s lawyers to congressional investigators. They are part of a long—and largely one-sided—correspondence between WikiLeaks and the president’s son that continued until at least July 2017. The messages show WikiLeaks, a radical transparency organization that the American intelligence community believes was chosen by the Russian government to disseminate the information it had hacked, actively soliciting Trump Jr.’s cooperation. WikiLeaks made a series of increasingly bold requests, including asking for Trump’s tax returns, urging the Trump campaign on Election Day to reject the results of the election as rigged, and requesting that the president-elect tell Australia to appoint Julian Assange ambassador to the United States.

Det är onekligen smaklöst att Julian Assange inte sitter bakom lås och bom för de sexuella övergrepp han begick i Sverige. Det är minst lika smaklöst att det finns de som fortfarande vill arbeta med honom, direkt eller indirekt. Det ironiska i det ovanstående är att Julian Assange via Twitter förnekar allt. Han menar att inget stämmer, precis som vanligt när han själv är inblandad.© 2021 Omsoc Publishing AB