2018-03-21
Nyhet

Apple startar vårdcentraler för anställda

Att de stora teknikföretagen i USA försöker profilera sig som attraktiva arbetsgivare stoppar inte vid en hög lön, bonusar och en flott tjänstebil. Google har sedan många år exempelvis förskoleverksamheter i sina kontorskomplex och Apple och Microsoft har privata busslinjer som de anställda får åka med till och från jobbet, allt för att hålla produktiviteten uppe och samtidigt försöka göra deras liv så enkelt som möjligt.

Apple har i tysthet startat ett företag vid namn AC Wellness som enligt företagets sparsamt informativa hemsida ska erbjuda omtänksam och effektiv vård till Apples anställda och deras familjer. AC Wellness ska öppna flera mottagningar i USA, sannolikt i närheten av Apples olika kontorskomplex, och rekryterar en hel del personal till dessa mottagningar.

AC Wellness ska dra igång verksamheten under våren 2018.© 2021 Omsoc Publishing AB