2018-03-26
Nyhet

Åtta ärenden mot Apple Retail hos Arbetsmiljöverket

Som HD-Sydsvenskan skrev tidigare i dag så ligger Apple i konflikt med Arbetsmiljöverket då de uppenbarligen struntar i att kommunicera angående de inspektioner och föreläggande som Arbetsmiljöverket pålagt dem. En närmare kontroll hos Arbetsmiljöverket visar att det i skrivande stund är åtta olika handlingar gällande Apple Retail AB – allt från föranmälda kontroller till föreläggande om vite.

Intressant nog har alltså detta pågått i snart ett år och Apples motstånd när det gäller att öppna upp sig är minst sagt talande – möjligen kan man tänka sig att den svenska offentlighetsprincipen inte direkt går hand i hand med Apples ständiga fokus på hemlighetsmakeri.  Vill du kika närmare på de olika ärendena hos Arbetsmiljöverket kan du göra det här.

Av: Joacim Melin© 2021 Omsoc Publishing AB