2004-02-23
Macpro

Välkommen till Macpro.se

Hej och välkommen till macpro.se. Detta är en webblogg för dig som arbetar professionellt med din Mac och operativsystemen Mac OS X och/eller dess bas, Darwin, inom områden som exempelvis utveckling, säkerhet eller serverdrift.

Nyheter om ditt projekt eller kanske en ny produkt som du vill uppmärksamma oss på skall skickas till nyheter at macpro punkt se (byt ut “at” mot @ och “punkt” mot en . så fungerar adressen!).

Då detta inte är ett forum får de som vill debattera mac:en och allt annat mellan himmel och jord närmare gärna göra det på webbplatser som Macnytt, HardMac Café och 99mac med flera.

Vi uppmuntrar givetvis till att olika texter här på macpro.se kommenteras eftersom feedback alltid är bra. Tänk bara på att hålla dig till ämnet och komma med konstruktiva tankar.

Vi tillämpar numera också god nätetikett och anger alltid de källor vi hittar våra nyheter hos, förutom de fall där de källorna begärt att få vara anonyma.

Macpro.se drivs av en Dell PowerEdge 400SC med en 2.4GHz Pentium 4-processor, 768MB RAM, 2×80GB ATA/100-hårddisk, Linux, Apache, och bloggningssystemet Movable Type. Min ambition har länge varit att driva denna webbsajt på en Mac-server med Mac OS X Server som operativsystem men då det inte finns någon större ekonomi i att driva en sån här webbsajt får vi nöja oss med vad vi kan få i serverväg. Apple:s hårdvara är, tyvärr, helt enkelt för dyr för en webbsajt som macpro.se.

På förekommen anledning måste det också påpekas att Macpro.se eller det som skrivs här inte har något med min arbetsgivare, Medströms Dataförlag, att göra. Medströms Dataförlag har inga intressen, vare sig ekonomiska eller andra, i Macpro.se.

Välkommen!© 2021 Omsoc Publishing AB