2005-11-18
Nyhet

Invigning av Apple-Center i Umeå

Markus rapporterade tidigare om tre av de nya Apple-Centers som inom en snar framtid öppnar i Sverige. För dom som verkligen vill se och personligen informera sig om grejerna innan de köper är det ofta smärtsamt att närmaste Macbutik ibland ligger en smärre flygresa bort. Så har det bland annat varit för människor i Umeå-regionen. Så inte mer. Den 23:e november öppnar Grafit ett Apple Center mitt i stan på Storgatan 44. Invigningen sker kl 17.00 och Apples Nordenchef Oscar Bjers klipper bandet.

Grafit startade sin första Apple Center butik i slutet av augusti i Luleå. Grafit har hittills koncentrerat sig på mediaproduktion. Företaget är auktoriserad service provider och Apple Solution Expert inom utbildning samt print & publishing.

Det är roligt att Grafit satsar på Norrland där det idag är alltför glest mellan Macarna, vi på MacPro önskar dem lycka till.© 2019 Omsoc Publishing AB