2007-01-02
Nyhet

Recension – Samsonite Pro-DLX Laptop Briefcase Small

Samsonite Pro-DLX Laptop Briefcase Small

Datorväskor är antingen ett kärt ämne eller ett nödvändigt ont, välj själv.

Vi har plockat in tre väskor i labbet i storlekarna 12″, 15″ och 17″ och vi börjar med minstingen från Samsonite. Pro-DLX Laptop Briefcase Small heter den och som namnet antyder är den liten. Riktigt liten, yttermåtten är 390×290x90mm och väskans yttre skal är tillverkad i någon form av förstärkt nylon.

Det är ändå en snygg och väl vadderad väska man får för pengarna, någonstans mellan 828 och 919 kronor + moms. Axelrem ingår och en 12″ PowerBook ligger perfekt i det vadderade datorfacket. Dock ryms det inte så mycket mer, några papper kanske och givetvis datorns laddare men det är ju inte heller väskans funktion i första hand.

Jag äger personligen en Samsonite Pro-DLX Messenger Bag sedan snart två år tillbaka och väskan ser ut som den är ny fortfarande. Rejält konstruerad och tålig är den, och “lillebror” som vi testar här är inget undantag. Men som sagt, det är en liten väska. Vet du med dig att du gärna släpar på ytterligare papper och annat kanske en större väska är ett bättre alternativ.

Tack till Communica för lånet!

Leverantör : Samsonite
Pris : 828 och 919 kronor exklusive moms, beroende på ÅF.
Distributör : Communica© 2019 Omsoc Publishing AB