2007-11-13
Nyhet

Filemaker lanserar Bento

FileMaker släpper en öppen preview av Bento, en ny, personlig databas som är speciellt framtagen för Mac OS X 10.5 Leopard. Tanken med Bento är hjälpa Mac-användare organisera sina liv genom att ge dem en enda plats där de kan samla sin information, från kontakter och kalendrar till projekt och händelser. Bento kan organisera aktiviteter på jobbet, hemma, i skolan och på fritiden.

Bento visar automatiskt upp kontakter och kalendrar man har i Adressboken och iCal. Existerande namn, telefonnummer, mail-adresser och kommande händelser från Adressboken och iCal importeras direkt så att användarna kan börja organisera och förädla informationen på en gång. Man kan organisera kontakter, kalendrar, bilder och filer för att sedan kombinera all information.

Bento kan endast köras på Mac OS X 10.5 Leopard och den öppna betaversionen är tidsbegränsad, troligen tills Januari 2008 då den färdiga produkten släpps.© 2019 Omsoc Publishing AB