2009-01-04
Nyhet

Falska iPhone-upplåsare stjäl devteam-arbete

<

p>

När man inte trodde att det kunde bli lägre än Glocalnet, så går nu Devteam-gänget bakom Pwnage, QuickPwn och nu senast Yellowsn0w ut och varnar för det Engelska företaget iPhoneUnlock UK som åter igen använder sig av den fria öppna mjukvaror för att tjäna pengar. Det hade väl varit okej om företaget inte gjort det tidigare, och dessutom lovat att sluta göra det, och om företaget låtit bli att ändra copyright-meddelanden och liknande saker till sin egen favör i programvarans källkod, och om företaget inte tagit betalt för något som faktiskt är gratis. Men tydligen kan Jody Sanders, som personen bakom företaget kallar sig, inte låta bli Yellowsn0w utan brakar på i full fart med att sälja programmet i eget namn. Pwnage-gänget är givetvis helt vansinniga och ber nu alla om hjälp att stoppa tilltaget.

Programvaran, som iPhoneUnlock UK vill ha 19.99 pund för, finns att ladda ner här.© 2021 Omsoc Publishing AB