2009-07-09
Nyhet

Det här har jag också funderat en del på

Prankmonkey:

Efter ett tag började jag till och med läsa nyheterna i mobilen också. Hot damn! Det fungerar lika bra! Till slut låg jag och läste DN i sängen, i mobilen innan jag somnade. Och så gör jag fortfarande. DN på vardagar är alltså far, far and away från mitt köksbord just nu.

Men slap me och kalla mig gammalmodig, efter ett tag började jag sakna helgläsningen. Så jag tänkte som så att fuck it, jag testar att bara köra tidningen på helgen. Och vet ni, det fungerade ganska bra. Om det inte varit för priset. Det visar sig att det för fan är DYRARE att ha tidningen färre dagar än fler? OK?

Pranken har en väldigt bra poäng här. Jag frågade en prenumerationssäljare hos DN varför det var så dyrt att ha tidningen enbart på helgen och det var tydligen “dyrare kostnader” eller något sådant, lite lagom luddigt. Det blev ingen DN då heller, och det lär nog aldrig bli det mer. Det är för dyrt i förhållande till vad man får ut av produkten, och att DN dessutom blivit sämre de senaste åren gör ju inte saken bättre.

SvD? Aldrig i livet. En blaska som många gånger nu försökt förklara för mig att de blivit bättre, men fortfarande är samma gamla kvarleva från den tiden då Öfre Östermalm var något att komma med, den betalar jag inte pengar för.© 2019 Omsoc Publishing AB