2009-07-15
Nyhet

Blockerar Apple push till upplåsta iPhones?

Chris Foresman:

A company called PoweryBase recently noticed that some users were having problems with its NotifyMe app, which allows uses to set reminders that are pushed to an iPhone at a specified time. It was able to trace the problem to users that had unlocked their iPhones to work on a different mobile carrier, which may actually be by design on Apple’s part.

Det står ju Apple fritt att göra vad de vill i sin produkt, och jag är inte säker på, om denna blockering existerar, att det är ett medvetet beslut av Apple, utan kanske en teknisk fråga där en iPhone som är bunden till exempelvis Telia och sedan är upplåst med Yellowsn0w för att fungera med Telesn0r också är konfigurerad från början för att push ska fungera i just Telias nät.

Vi lär få veta mer om detta vad tiden lider.© 2020 Omsoc Publishing AB