2009-07-16
Nyhet

Varför push inte fungerar på hackade iPhones

Powerbase:

When the Push based application such as NotifyMe requests an ID from APNS, the server responds within a second and identifies the device with the unique token. From that point, the connection between APNS and user’s device is successfully established.

However, on a unofficially activated device, APNS keeps the application wait forever and does not provide any respond at all, keeping user wait infinitely or time out the connection, if the target application is capable of timing out.

Min gissning från igår var alltså inte så fel ute ändå. Har man aktiverat telefonen med ett SIM-kort från en leverantör så är det den leverantören som gäller.

Svaret från follket bakom Yellowsn0w lär väl inte vänta på sig.© 2019 Omsoc Publishing AB