2009-10-12
Guide

Snow Leopard Server – Snow Leopard Server – så får du push att fungera mot iPhone, del 2

(For information in English, look a bit further down…)

I min artikel om push till iPhone från Snow Leopard Server skrev jag om hur man konfigurerar telefon och server för att få push att fungera.

Det varierar hur pass väl man lyckas med detta så jag har av den anledningen fyrat av en del frågor till Apple om detta för att klargöra exakt hur de ser att det här ska fungera. Jag återkommer när jag vet mer.

English: After my previous post about configuring the push functionality in Snow Leopard Server to work with the iPhone I have receieved a few emails and was also made aware that my post was discussed on the Apple discussion board. I have fired off a few questions to Apple to clearify exactly how Apple thinks this should work and I’ll post the results here, in both Swedish and English since I now seem to have an international audience. Stay tuned.© 2021 Omsoc Publishing AB