2010-05-08
Nyhet

Tävla och vinn iTunes-kort!

För dig som gillar iTunes kan denna tävling vara rolig.

Den 10:e Maj kommer Pressbyrån och 7/11 att börja sälja iTunes-kort som man sedan kan lösa in på iTunes Store och handla för.

Väldigt lämpligt som present eller för dig som exempelvis vill handla på App Store men inte vill eller kan mata in ditt kontokortsnummer i iTunes.

Jag har 15 stycken iTunes-kort att dela ut, och tävlingen är enkel:

1. Välj den artikel hos Macpro du uppskattat mest.
2. Maila mig på joacim (a) macpro punkt se. Ange “iTunes-kort” som ärende i mailet och ange sedan i mailet vilken artikel du valt i punkt ett och varför du tycker den är bra. Ju mer detaljerad du är, destå bättre.

Jag kommer att välja ut 15 vinnare som alla får varsitt iTunes-kort.

Notera att du inte behöver ösa solsken över den artikel du valt utan kommentarer om mindre bra/helt urusla delar i en större artikel uppskattas. Jag vill med detta få en större förståelse för vad ni läsare uppskattar att läsa på Macpro och ju mer hjälp ni kan ge destå mer uppskattat är det!

Tävlingsbidrag med ingen eller fel ärenderad i mailet kommer inte att beaktas, och det är endast ett tävlingsbidrag per person som gäller. Mailar du in fler är du automatiskt diskvalificerad.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryn består av mig och besluten kan inte överklagas, oavsett hur mycket glass du bjuder på.© 2021 Omsoc Publishing AB