2011-01-28
Nyhet

Långa väntetider på Xserve

Apple tycks ha kraftigt underskattat kundernas efterfrågan för Xserve nu när modellen är blott ett par dagar från att försvinna ur sortimentet. Leveranstider som sträcker sig bortåt April rapporteras nu från frustrerade kunder som i återkommande fall köper upp stora mängder Xserves för att klara sig tillräckligt länge för att kunna styra upp en alternativ lösning.

För egen del är jag snuskigt nöjd med mina Xserves och vill du köpa dig en maskin som står sig länge och väl, är detta absolut inget dåligt val.

En intressant postning från OS X Server admin-listan:

I just ordered my last two. My network center looks like Noah’s Ark, I have at least 2 of each gen. The best part is they are all still running except for 2 single G5’s. I have had a few SMART issues over the years ( i love that name) that have forced me to replace the drives. But I’ll bet some of these machines will still be running years from now. I have a 10.2 dhcp server that has been operational for almost 10 years.

Min gamla Xserve G4 sitter fortfarande i ett rack utanför boden, kör Leopard Server och tickar på som det inte fanns någon morgondag.© 2019 Omsoc Publishing AB