2011-03-01
Nyhet

Exoshell 4

Denna artikel har tidigare publicerats i Macpro Magazine

iPhone 4 är ju inget underverk av slagtålighet direkt och vill man ta med sig telefonen ut i skog och mark, eller in i ett trångt serverrum för den delen, så gör man rätt i att skydda den på något sätt. Ett sådant sätt är det stenhårda skalet Exoshell 4, som varken är särskilt vackert eller smidigt om man jämför det med de bumpers och andra skydd för att undvika repor och liknande.

Exoshell 4 är inte vattentätt, men det skyddar mot fukt och där är det ett perfekt komplement för den som jagar eller av någon annan anledning rumlar runt där det är smutsigt och fuktigt.

Exoshell 4 går knappast in i innerfickan utan fästs med fördel i byxlinningen eller i ett bälte. En praktisk hållare för just det ändamålet medföljer fodralet och om man så vill går bältesfästet också att använda som bordsstativ för sin iPhone 4.

Prisvärt är bara förnamnet.

Pris: 299 kronor
Köp det hos: iPhoneService.© 2020 Omsoc Publishing AB