2011-03-03
Nyhet

Tävla och vinn en iPad-tårta!

För en tid sedan lanserade Arla sin iPad-applikation, Arla Kökets kokbok. I samband med det skickade Arla ut tårtor med bud till ett antal journalister och jag var en av dem som fick en tårta, som för övrigt var ruggigt smarrig.

Arla har nu hört av sig och vill gärna att ni läsare är med om att få en egen tårta, och dessutom delta i en tävling om att vinna en alldeles egen iPad (Arla har fyra tårtor och en iPad att dela ut).

Så jag tänkte att eftersom jag gillar att ge bort saker på Macpro, men aldrig gett bort en tårta så var det hög tid att göra det nu.

Tävlingen är enkel:

Maila svaret på frågan nedan plus en motivering till varför just du ska vinna en tårta och delta i tävlingen om att vinna en iPad till redaktion(a)macpromagazine.se. En jury från Arla bestämmer sedan vem som vinner och tar kontakt med personen i fråga.

Frågan är: Vad heter Steve Jobs biologiske far?

Ni har till och med Måndag den 7/3 klockan 11:59 på er att svara.

Tårta får du, om du vinner, om du bor i Stockholmsområdet. Skulle du bo långt från hufvudstaden så får du istället ett presentkort på 500 spänn till ett lokalt konditori där du kan köpa en tårta.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns utslag kan inte överklagas, etc etc.

Lycka till!© 2020 Omsoc Publishing AB