2011-05-25
Nyhet

Varför är din datorväska så tung?

När jag blev med 11″ Macbook Air, en dator jag fortfarande försöker vänja mig vid som ett komplement till min biffiga Mac Pro, så valde jag 11″-modellen mycket på att den var så lätt och smidig. Men så fort jag började bära runt på den så kändes den inte lätt. Sen insåg jag vad som vägde; det var inte datorn, det var väskan, och allt junk man släpar med sig men så gott som aldrig tar ur väskan i fråga.

Kolla själv i din väska så får du se hur mycket du får ihop som du faktiskt inte behöver ha med dig. Och om du har rekommendationer på bra väskor som inte förvandlar din fjäderlätta bärbara dator till en blyklump får du gärna kommentera nedan. Ta också en titt på Mybackpack och få inspiration från andras val.

Adam C. Engst är inne på samma linje som jag för övrigt. Läsvärt.© 2021 Omsoc Publishing AB