2011-07-22
Nyhet

Installera Front Row i Lion

Så som du kanske märkt efter din uppgradering till Lion så är Front Row borta. Eller har du märkt det? En av de kanske mest överskattade funktionerna i Snow Leopard och ända tillbaka till Mac OS X 10.4 är det nog inte många som märkt att den är borta, och om du ändå vill använda din Mac som mediacenter och inte vill köra Plex så kan du faktiskt utan större problem lägga tillbaka Front Row i OS X Lion, förutsatt att du har tillgång till en Mac som fortfarande kör Snow Leopard.

Kopiera dessa filer till samma ställe på hårddisken på din Mac som kör OS X Lion:

/System/Library/CoreServices/Front Row.app
/System/Library/PrivateFrameworks/BackRow.framework
/System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework
/System/Library/LaunchAgents/com.apple.RemoteUI.plist
/Applications/Front Row.app

Vissa har haft problem med detta efter att de installerat iTunes 10.4, andra har det fungerat klockrent för. Osupportat är det, hur som helst så ska du röja runt i din maskin, se till att du har backuper!© 2019 Omsoc Publishing AB