2011-09-22
Nyhet

Jag är inte ensam om att backa från Lion

Systems Boy:

I’m seriously thinking of reverting my Lion install at work to Snow Leopard. My home system fairs better, as I have 8GB of RAM —Lion seems quite RAM hungry as well — but at work I really need to get things done, and Lion is just slow. Slow and a little buggy.

And after going back to Snow Leopard for a day, I realize how much I miss it.

Jag kör numera Lion på min iMac på jobbet, och min 11″ Air. iMac:en har 12GB RAM, och med Lion så känns den okej, men inte lika snabb som med Snow Leopard. Air:en är inte överdrivet snabb med 4GB RAM.

Egentligen är det obegripligt att Apple tillåter användare med 4GB ram att köra Lion. Användarupplevelsen är så enormt mycket sämre när man väl vill få något gjort.© 2020 Omsoc Publishing AB