2011-10-06
Nyhet

Apple jagar appar som slösar på iCloud-lagring

Det är säkert fler utvecklare än jag som har en applikation på App Store och fått ett mail från någon på Apple som försöker få mig att banta ner min applikation och hur mycket data den lagrar på en iPad. Anledningen? Informationen backupas automatiskt till App Store då den ligger i enhetens dokumentmapp. Och om det är något Apple vill så är det att hålla nere storleken på användarnas gratisbackuper.

Mailet i sin helhet:

Dear Developer,

In recent testing it appears that Macpro Magazine Online stores a fair amount of data in its Documents folder.

Since iCloud backups are performed daily over Wi-Fi for each user’s iOS device, it’s important to ensure the best possible user experience by minimizing the amount of data being stored by your app.

In addition to purchased music, apps, books, Camera roll, and device settings, everything in your app’s home directory, including its Documents folder, is backed up to iCloud.

Data stored in the application bundle itself, the caches directory, and the temp directory is not backed up to iCloud. Your app should store data in these locations according to the iOS Data Storage Guidelines on .

Please review these guidelines, make any required changes to your app, and submit an update to the App Store.

If you’re not the technical contact for your app, please make sure this email gets to your development team.

If you have any questions concerning this information, please let me know.

Thanks for developing for iOS!

John Geleynse
Director, Technology Evangelism
Apple

Så i korthet: om din applikation lagrar data i iOS-enhetens dokumentmapp måste den skrivas om. Brevet ovan nämner inga följder om du inte ändrar på hur din applikation fungerar, men gissningsvis lär det bli problem i framtiden för de app:ar som inte anpassar sig. Vi kommer att släppa en ny version av Macpro Magazine-applikationen i samband med lanseringen av iOS 5 som ordnar detta.© 2021 Omsoc Publishing AB