2011-11-26
Test

Logitech Keyboard Case for iPad 2

Smart. Det är ordet som beskriver det här tangentbordsfodralet. Jo, du läste rätt. Det är ett fodral, med ett tangentbord för iPad 2 inbyggt. Gamla iPad skulle säkert fungera rent tekniskt men hela enhetens design är specialutformad för iPad 2 så har du den äldre modellen är detta inte produkten för dig. Att installera det hela är busenkelt – slå på tangentbordet, slå på Bluetooth i din iPad 2 och sen placerar du din iPad 2 i hållaren, som är inbyggd i tangentbordsfodralet, och vips så är du igång.

Okej, tangentbordet håller inte samma klass som Logitechs fullstora. Viljan fanns nog där från tillverkarens sida, men det är lite sladdrigt och även om slaglängden och storleken är oväntat bra på tangenterna så blir det ändå lite krystat att skriva längre texter på det, mycket tack vare tangentbordets bredd. En USB-kabel medföljer krävs för att ladda batterierna i tangentbordsfodralet, men kabeln medföljer inte. Batterierna ska räcka en månad på en laddning, och du kan inte kan byta dem på egen hand. Du kan heller inte ladda din iPad 2 när du ändå laddar tangentbordet, vilket är en liten miss i mitt tycke.

I övrigt, en helt okej och smart designad produkt. Prislappen, 999 kronor, är dock på tok för hög för en produkt av det här slaget.

Tillverkare: Logitech
Pris: 999 kronor inklusive moms
Köp den hos: Logitech, med flera.© 2021 Omsoc Publishing AB