2011-12-30
Nyhet

Agenda – bättre kalender i din iPad

Om du ledsnat på Apples fipplande med iCal på iPad så ska du definitivt utan förbehåll kolla in Agenda – kalendern som Apple inte lyckats göra själva.

Ska sanningen fram så är Agenda helt okej på iPhone. Men det är på iPad som applikationen verkligen lyser med sin minimalistiska men ändå otroligt tajta form och typografi. På iPad så får man en snabb och tydlig översyn över hur ens kalender ser ut. Agenda är dessutom snabbt att använda och det är väldig tacksamt. Det fungerar bra om du synkroniserar din kalender via exempelvis Exchange Server och om det är en enda nackdel med programmet så är det att det gör sig bäst i landskapsläget. Programmet är smart också – klicka på en adress i ett kalenderevent så öppnas kartapplikationen och visar dig adressen på kartan, klicka på ett telefonnummer och telefonapplikatonen startas.

Små saker, men oerhört smarta. Så Agenda är smartare, snyggare, roligare att använda och ja, det är en av mina favoritapplikationer på min iPad 2.

Leverantör: App Savvy
Pris: 7 kronor
Köp applikationen på App Store© 2019 Omsoc Publishing AB