2012-02-28
Nyhet

Apples termosmugg – snygg men kunde varit bättre

<

p style=”text-align: center;”>

Så här när i väntans tider, alltså när jag väntar på något nytt att testa från Apple så, så får man ta vad man har. Så här har ni en produkt från Apple som garanterat inte finns att köpa på Apple Store, men däremot i bolagets egna butik på One Infinite Loop i Cupertino (och även via vissa tredjepartsbutiker på nätet), nämligen en termosmugg.

Jo, jag vet, det är lite fånigt detta, och det är också en text skriven lite med glimten i ögat, så ta det för vad det är.

Bra: Snygg design, ligger bra i handed och håller värmen i 30-45 minuter cirka. Därefter var åtminstone mitt té svinkallt.

Mindre bra: locket på termosmuggen skruvas inte på, utan trycks istället på. Vätskan är tänkt att hållas inne i behållaren med en gummipackning på locket, men med drickhålet stängt så läcker vätskan istället ut om man råkar välta termosmuggen upp och ned. Att använda drickhålet är dessutom en aning svårt då det kommer minimalt med vätska genom det, istället fick jag i mitt test ta bort locket och dricka te direkt ur muggen.

Stort plus för varje Applenörd är givetvis loggan på termosmuggen, men ur kvalitetssynpunkt känns detta mer som muggarnas motsvarighet till Apples bluetooth-headset som de släppte i samband med att iPhone lanserades – snyggt men inte så bra.© 2020 Omsoc Publishing AB