2012-07-17
Nyhet

Microsoft Office för Mac får stöd för Office 365

Macworld US:

But what does this mean for the future of Office for Mac and iOS users? Macworld has learned that when the new Office launches, Microsoft will deliver an update to Office for Mac 2011. With this update, Office for Mac licenses can count as part of an Office 365 Home Premium subscription, making it possible to access your Office documents in the cloud.

Those using iOS devices will also have access to these online applications. Office Mobile will work with Windows Phones, Android phones, and iOS devices. Details weren’t forthcoming on Monday, but Microsoft will likely have more to say about Office Mobile within the next year. The company had no comment on when we might expect a Mac equivalent of Office 2013.

På en Mac Pro med 24GB RAM och åtta kärnor är Outlook 2011 och resten av Office 2011 nätt och jämnt användbart. Undrar hur nästa version kommer att bli? Det ironiska med den usla prestandan hos Outlook 2011 för Mac är att Outlook 2010 för Windows är blixtrande snabbt mot samma Exchange 2007-server, och Apples egna e-postklient Mail är så mycket snabbare än Outlook 2011 så det är bara löjligt.

Uppdatering: Här är gränssnittet från Outlook 2013. Skrämmande uselt.© 2021 Omsoc Publishing AB