2013-06-10
Macpro

Det blev en pinne…

.. brukar man ju säga när saker och ting blev lite pannkaka.
Ungefär som den design ni fick uthärda drygt ett dygn här på Macpro. Snyggt vid en första anblick, men på tok för jobbigt att arbeta med i praktiken.

Jag är varken utvecklare eller designer. Målet var att hitta ett tema som såg fräscht, modernt och som fungerade i både iPhone, iPad och i en Mac. Jag borde ha vetat bättre. Det fungerade nämligen “sådär” i alla tre så jag bestämde mig för att göra en pudel och vända tillbaka till detta utseende. Impulsiv som jag är tänkte jag att det tema som nu är historia var “the shit”. Det var bara “shit” om ordvitsen ursäktas.

Temat ni ser nu har jag byggt själv till stora delar. Jag har utgått från ett annat tema men av det finns inte mycket kvar. Med tiden ska jag försöka förfina det ytterligare men jag hoppas det duger tills vidare.

Jocke© 2021 Omsoc Publishing AB