2013-08-14
Nyhet

Marco Arment om att lita på Google

Marco Arment:

I object to a huge, creepy advertising company having that much access to me and my data, I think it’s unwise to use many proprietary, hard-to-replace services in such important roles, and I think it’s downright foolish to tie that much of your data and functionality into proprietary services run by one company in one account that sometimes gets disabled permanently with no warning, no recourse, and no support.

Arments bloggpost är ett långt och läsvärt svar på Paul Stamatious långa bloggpost om hur Android är bättre än iOS. En bloggpost som jag läste igår och fortfarande inte har kunnat ta in helt då den överträffar den mest Apple-fanatiske iOS-användarens argument för iOS-plattformen med sitt okritiska hyllande av Android.

En pinsam text från en person jag trodde visste bättre. Paul Stamatiou arbetar ju numera på Twitter, vilket kan förklara en del vid närmare eftertanke.© 2021 Omsoc Publishing AB