2013-08-27
Nyhet

App.net fyller ett

Lite över ett år sedan jag skrev detta:

Vad det handlar om är att den Twitterupplevelse vi lärt oss gilla är på väg att försvinna i takt med att Twitter försöker driva bort utvecklare av tredjepartsklienter från plattformen och istället kan tvinga alla att använda bara en enda klient, vilket ger Twitter friheten att göra precis vad de vill.

Med det ovanstående i backspegeln får man nog säga att Twitter lugnat ned sig en aning i offensiven mot tredjepartsutvecklare. Med detta sagt är inte kritiken mot deras agerande under sensommaren 2012 på något sätt försvagad, och det gör att App.net fortfarande är i allra högsta grad relevant. Det sociala nätverket App.net, som föddes ur en frustration och kritik mot främst Facebook och Twitter, som ingen trodde på har alltså fyllt ett år och numera kan man också bli medlem helt gratis. Och när du blivit det kan du haka på Macpro som givetvis har ett finfint konto där.© 2021 Omsoc Publishing AB