2013-12-01
Nyhet

En såld iPod nano = 25 dagars medicin mot HIV

Jag skrev för några dagar sedan om Steve Jobs och hans ovilja mot att donera pengar i sitt eget namn. Ett av de initiativ som Jobs själv delvis låg bakom var Apples stöd till det projekt som kallas (PRODUCT)RED, välgörenhetsprojektet för att stötta kampen mot aids.

Apples engagemang visar också att de tar det på allvar. Apple har hittills skänkt 65 miljoner dollar från sina (PRODUCT)RED-produkter. En såld iPod nano gör att Apple i sin tur donerar nog med pengar för att ge en HIV-sjuk person i Afrika livsuppehållande medicin i 25 dagar.

Idag är det World Aids Day genom att köpa en (PRODUCT)RED som en julklapp (eller åt sig själv) via Apple Store bidrar du till att bekämpa aids i Afrika.

Genom att köpa en iPod touch, iPod nano, iPod shuffle, iPad Smart Cover, iPad Smart Case, iPhone 4s Bumper, eller ett iPhone 5s Case den här julen hjälper du till att dra in pengar som går till kampen mot aids.© 2021 Omsoc Publishing AB