2013-12-20
Nyhet

Apple byter ut kraschande iPhone 5s

Efter min krönika om buggiga iOS 7 så har jag fått en del kommentarer och tips. Ett i den senare kategorin är extra intressant för dig som har en iPhone 5s som uppvisar beteendet där det grafiska gränssnittet kraschar emellanåt.

Enligt det tips jag fått har Apple igår kväll släppt information till alla AASP (Apple Authorized Service Provider) via serviceregistret Apple Global Service Exchange och troligen också till landets tre Apple Store-butiker som handlar om att det kan finnas en paniklogg i strulande iPhone 5s-enheter med meddelandet  “bug_type”:”110″.

Det finns utöver detta flera andra diagnostiktester som körs av servicepersonalen hos registrerade serviceverkstäder eller i Apple Store men om en iPhone 5s har det ovanstående felmeddelandet i sin loggfil ska telefonen bytas ut snarast.

Hur många enheter det kan tänkas röra sig om är i skrivande stund oklart. 

 

 © 2021 Omsoc Publishing AB