2014-03-17
Nyhet

Svensk PR-chef lämnar Apple

984056_10201266317599153_183000093_nEfter sex år på Apple som PR-chef för de nordiska länderna, och senare också delar av östeuropa, har Petter Ahrnstedt bestämt sig för att lämna företaget.

Petter Ahrnstedt kom till Apple från en pr-byrå, och innan dess arbetade han som skribent och redaktör för bland annat IDG-tidningen PC För Alla.

I en exklusiv intervju med Macpro kommenterar Ahrnstedt sitt beslut:

-“Efter sex år på Apple känner jag att det är dags att gå vidare i karriären. Jag har varit med på en fantastisk resa under min tid på Apple och känner att allt jag lärt mig här kommer att komma till nytta i framtiden.”

Tidigare PR-chefer på Apples svenska kontor har gått till toppjobb på bland annat Ericsson och De Laval. Petter Ahrnstedt väljer istället att starta egen byrå inom PR- och marknadsföring och intresset för Ahrnstedts tjänster saknas inte:

-“Jag har under en tid funderat på att ta steget och starta eget och fick en förfrågan från ett internationellt nätverk. Två kunder har redan gett oss sitt förtroende och vi ser fram emot att börja arbeta med dem så fort min karantän är avklarad” säger Petter Ahrnstedt som förutom sin egna verksamhet också kommer ingå i det internationella nätverket.

Vem som tar över posten som PR-chef på Apple i Sverige och östeuropa efter Petter Ahrnstedt är ännu oklart.© 2021 Omsoc Publishing AB