2014-04-14
Nyhet

Nionde året i rad för MacSysAdmin

Europas kanske bästa konferens för Macproffs, MacSysAdmin, går traditionsenligt av stapeln i Göteborg även detta år. Det är nionde året i rad som Tycho Sjögren och hans team bjuder in och årets talarprogram ser digert ut.

Ajay Chand, Arek Dreyer, Mike Dodge, Charles Edge, Luis Giraldo, Patrik Jerneheim, Marko Jung, Hannes Juutilainen, Jonathan Levin ,Ed Marczak, Duncan McCracken, Harald Monihart, Greg Neagle, Chip Pearson, Tim Sutton, Kevin White och Michel van den Berg är redan klara, och de kommer avhandla ämnen som Apples produkter i företagsmiljöer, automation, Mac-datorer i Windows-miljöer, Netboot, övervakning av Mac:ar som Google gör det och mycket mer.

Den som vill veta mer kan kika in all information här och det gäller att hänga på låset till bokningen då det endast finns 240 platser, som under tidigare år varit utsålda tämligen omgående.



© 2019 Omsoc Publishing AB