2014-09-19
Nyhet

Ryssland förbereder bortkoppling från Internet

President/Premiärminister/Diktator Putin för Ryssland sakta men säkert tillbaka till tiden då vi kallade landet Sovjetunionen:

The issue of security of the Russian segment of the Internet will be a topic for discussion at the meeting of the Russian Security Council, with the participation of President Vladimir Putin and several high-ranking officials. The meeting will take place next week.

According to various reports, the officials will make a number of decisions regulating the use of the Internet in Russia, providing for the ability to cut the Russian Internet, known as Runet, from the outside world, in case of emergency.

Viktigt att notera att detta endast gäller “i nödfall”.

Och på tal om ingenting fortsätter vapenskramlet i Ryssland vid gränsen till Ukraina och de ägnar sig åt att kolla om det svenska försvaret har kafferast eller inte.© 2021 Omsoc Publishing AB