2015-03-31
Nyhet

Så hamnar din iOS-app i en reklamfilm från Apple

Robleh Jama:

It all began when I received an email out of the blue back in March from Apple’s outside ad agency, TBWA\Media Arts (the company now has its own in-house agency too). They wanted me to know that our app was being considered for a broadcast commercial.

När jag publicerade den första generationens Macpro Magazine blev jag kontaktad av Apple då de övervägde att visa upp den på App Store. Min dåvarande designer, geniet Johan Brook, gjorde ett jättejobb med att ta fram alla former av bildmaterial som Apple krävde av oss men till slut visade det sig att Apple hade valt andra applikationer att visa upp. Det var givetvis trist men när jag såg vilka de applikationerna var förstod jag att om Macpro Magazine, ett litet digital magazin från Sverige, hade kommit med så hade det varit ett mirakel, minst sagt.© 2019 Omsoc Publishing AB