2015-05-29
Nyhet

Missa inte Pits of Death

Mannen bakom Rebisoft, Jack Nutting, skickade över en inbjudan till Testflight för ett tag sedan så jag kunde börja betatesta hans nya spel, Pits of Death.

Jack är sedan tidigare känd för ett antal böcker om utveckling för OS X och iOS och händelsevis är han också hyfsat besatt av gamla Atari-datorer. Att han dessutom nästan bor granne med mig och är oerhört trevlig gör inte saken sämre, så när han släpper ett spel med skönt retrotema är jag inte sen att testa det.

Spelet går helt enkelt ut på att utforska en labyrint och leta efter en drake som man ska slå ihjäl. På vägen finns det givetvis olika former av faror i form av avgrunder där man omedelbart slår ihjäl sig om man trillar ned.

Det är ett oerhört irriterande spel, och precis som alla irriterande spel är det svårt att släppa dem. Bara en runda till, helt enkelt. Och det har blivit många rundor kan jag meddela.

Jack har äntligen släppt spelet på App Store för ynka nio spänn kan du också bli lika irriterad som jag. Det är värt det kan jag lova.

Nu när Jack fått ut spelet kan han återvända till att spela in informativa filmer som den nedan:© 2021 Omsoc Publishing AB