2015-06-20
Nyhet

Google tvingades lämna ut användarinformation

The Intercept:

Newly unsealed court documents obtained by The Intercept reveal the Justice Department won an order forcing Google to turn over more than one year’s worth of data from the Gmail account of Jacob Appelbaum, a developer for the Tor online anonymity project who has worked with WikiLeaks as a volunteer.

The order also gagged Google, preventing it from notifying Appelbaum that his records had been provided to the government.

Om du tror att din information är skyddad hos molnleverantörer som Google, Microsoft, Dropbox med flera så tror du väldigt fel. Har du å andra sidan inget att dölja så spelar ju allt detta mindre roll.

Viss heder till Google, dock, som gjorde allt de kunde för att inte tvingas lämna ut uppgifterna om Appelbaum.© 2019 Omsoc Publishing AB