2015-06-24
Nyhet

Samsung gör det Samsung gör bäst

Om du råkar ha problem med att Windows Update inte fungerar på din PC (eller virtuella/Bootcamp-installerade dito på din Mac) och råkar ha någon programvara från Samsung installerad ska du kika närmare på detta:

It was figured out eventually after using auditpol.exe and registry security auditing that the program that was responsible for disabling WU was Disable_Windowsupdate.exe, which is part of Samsung’s SW Update software.

SW Update is your typical OEM updating software that will update your Samsung drivers, the bloatware that came on your Samsung machine, etc. The only difference between other OEM updating software is, Samsung’s disables WU.

Tänk om Samsung gjorde mobiltelefoner – hur illa skulle inte det kunna bli?© 2019 Omsoc Publishing AB