2015-08-04
Nyhet

Smart dockningsstation för Macbook på gång

Om du tillhör de som tagit steget till Apples hittills mest minimalistiska notebook-dator, Macbook, så har du säkert snart upptäckt att det där med portar kanske inte var så dumt. Apples adaptrar i all ära men det är ju ganska trevligt att kunna putta i minneskortet från sin kamera direkt in i datorn, eller kanske att ansluta sin Thunderbolt-skärm.

Företaget Nonda har precis stängt sin Kickstarter-kampanj för en produkt de kallar Hub+. Med nyss nämnda Hub+ får du tre USB 3.0-portar, mini displayport, två USB-C-portar och en SD-kortläsare. Utöver det innehåller Hub+ också ett batteri som du kan nödladda en iPhone eller en Macbook med om så önskas.

Hub+ går numera att förhandsbeställa och prislappen ligger på 89 dollar.© 2019 Omsoc Publishing AB