2015-12-16
Nyhet

Philips backar om blockering av vissa tredjepartslampor

Philips, via ett utskick från deras PR-avdelning:

We recently upgraded the software for Philips Hue to ensure the best seamless connected lighting experience for our customers. This change was made in good faith. However, we under estimated the impact this would have on a small number of customers who use lights from other brands which could not be controlled by the Philips Hue software. In view of the sentiment expressed by our customers, we have decided to reverse the software upgrade so that lights from other brands continue to work as they did before with the Philips Hue system.

We are working on the reversal of the upgrade and will shortly confirm when this will be available.

Klokt agerat av Philips tycker jag. Detta sätter för övrigt tillbaka Hue-produkterna på min önskelista för i år.Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri


© 2004 - 2017 Joacim Melin