Ditt stöd är viktigt! Med din hjälp finns Macpro kvar även i framtiden. Läs mer här
!

2016-02-19
Länk

Även en gammal Mac mini har ett stort värde

Brian Stucki:

Since we buy so many Mac mini parts, I’ve noticed some real trends over the years. When it comes to upgrading Mac minis,I think we’re in a pretty nice sweet spot right now. I think that most people don’t know the current opportunity so I thought I’d do some digging and get some of that data out.

Även en gammal Mac mini kan leva längre än man tror. Det räcker med en Core2Duo-processor och fyra gigabyte internminne för att man ska kunna göra en del intressanta saker med en sådan maskin, exempelvis som mediaserver eller för att köra Profile Manager.

Dessutom: ju äldre de är, ju mer kan du uppgradera dem, till skillnad från dagens modeller.


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri

© 2004 - 2017 Joacim Melin