2016-03-17
Länk

Årets hjärnsläpp

Kalle Lind, Sydsvenskan:

Med de upplystas gnistrande ögon tungomålstalar de om hur allting hänger ihop och hur gudomligt vist Det Stora Systemet är inrättat. Itunes, Iphone, Ipad – allt är sammanlänkat med osynliga band!

Du kan lyssna på saker i din mobil som du laddat ner till din dator! Jag smittas inte riktigt av entusiasmen. Tvärtom. Varje kväll när jag sitter med min laptop i knäet och mina barn väljer bland kanalerna i vår Apple TV-box så sätter Itunes igång i datorn.

När de sen bläddrar bland avsnitten så höjs volymen i laptopen så att hela rummet fylls med Brita Borg och jag får i panik rusa till den enda vrå i lägenheten som är utanför Apple TV-kontrollens räckvidd.

Varje sms jag skickar till barnens mor hamnar också i min sons mobil. Och i hans padda. Och förmodligen i grannarnas.

 

Okunskap kan man göra något åt. Dumhet är oftast medfött och svårt att bota.


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri

© 2004 - 2017 Joacim Melin