2016-03-24
Nyhet

LAN-Master i konkurs

En av de större auktoriserade serviceverkstäderna för Apple-produkterna i Sverige, Lan-Master, har gått i konkurs. Enligt uppgifter till Macpro inleddes konkursen 2016-03-22, alltså för två dagar sedan.

Lan-Master startades redan 1987 och driver serviceverkstäder i Stockholm, Göteborg och Malmö  där de ger service till både Mac-datorer samt iPhone och iPad.

2013 års bokslut visade en förlust och en vinstmarginal på -9,36 procent medan bokslutet för år 2014 visade svarta siffror med en försiktig vinst och en vinstmarginal på strax under två procent.

Det finns ännu ingen information om konkursen på bolagets hemsida. Det är oerhört trist att detta drabbar Lan-Master och förhoppningsvis kommer bolaget på fötter igen – deras service har alltid varit förstklassig när undertecknad använt den. Detta till trots är mitt råd att vänta med att lämna in produkter till Lan-Master för service och reparation tills det framkommer ytterligare information i ärendet.© 2021 Omsoc Publishing AB