Ditt stöd är viktigt! Med din hjälp finns Macpro kvar även i framtiden. Läs mer här
!

2016-04-14
Länk

Att lita på Apple Music

TJ Connelly:

The iCloud Music Service allows me to upload my library and have my tracks ‘matched’ with their Apple Music equivalents. In the event a match cannot be found, Apple Music will upload my local track. Since I need to have my music on disk for work, I have no temptation to free up hard drive space and keep my library on iCloud, no matter how convenient it sounds.

As long as I never delete my local copies, I should be safe from Apple Music DRM.

The second conclusion is far more dire:

I don’t trust Apple with my music anymore.

Jag upplever detta fortfarande då jag efter några månader bestämde mig för att testa Apple Music igen. Det skulle ju ha blivit *ahem* bättre.

Det har det inte.

Ett album som försvann från min musiksamling i iTunes och i Apple Music (och därmed också från min iPad och iPhone) är Depeche Mode:s “Violator”. Jag har albumet på hårddisken, jag har importerat det till iTunes, men inom loppet av någon vecka eller två är det försvunnet.


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri

© 2004 - 2017 Joacim Melin