2016-04-20
Länk

“Latmasken” Marco Arment

Webbsajten RayWenderlich intervjuar Marco Arment:

I work in erratic bursts. I’ll accomplish relatively little for maybe a week, then have an incredible marathon in which I accomplish a week’s worth of work in a few hours. In reality, this is how I’ve always worked, even when employed full-time in regular jobs — I just tried to hide it, and my bosses seemed happy enough with the results of the productive bursts to overlook my useless periods.

Nobody should take time-management advice from me. I work this way because it’s the only way I can, not because it’s a good idea. If you have a better work ethic, use it.

Jag arbetar på ungefär samma sätt. Ibland kan jag sitta och löka en förmiddag och sen jobbar jag stenhårt i 4-5 timmar.  Hjärnan måste få vila ibland och det är vad jag tror Arment också upptäckt.Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri


© 2004 - 2017 Joacim Melin