2016-04-25
Nyhet

Telia köper LAN-Master

Efter att LAN-Master satte sig själva i konkurs i slutet på mars i år har det varit oklart vad som ska hända med bolaget. När röken nu skingrat sig visar det sig att Telia tar över bolaget. I ett utskick skriver LAN-Master:

Vi har nöjet att informera er att LAN-Master från och med den 22 april kommer att ingå i Telias svenska verksamhet, och vi hoppas att ni som kund eller partner väljer att fortsätta samarbeta med oss!

Telia kommer driva verksamheten i ett eget dotterbolag i LAN-Masters lokaler i Stockholm, Malmö och Göteborg. De tidigare ägarna Sonny och Monica Taberman har valt att följa med och kommer fortsätta arbeta i det nya bolaget. Det är också glädjande att kunna meddela att majoriteten av den kompetenta personalen valt att följa med och börja arbeta i det nya bolaget. Varumärket LAN-Master kommer att finnas kvar och kommer med Telia som ägare kunna fortsätta leverera en stabil och högkvalitativ service till er.

Huruvida LAN-Master kommer fortsätta vara en av Apple auktoriserad serviceverkstad framgår inte av utskicket men jag hoppas och utgår från att så är fallet eftersom bolaget, som jag nämnt tidigare, alltid gett bra och snabb service.

LAN-Masters nya ägare har också publicerat ett meddelande på företagets hemsida som du kan läsa här.© 2021 Omsoc Publishing AB