2016-04-27
Krönika

Årets mest meningslösa iPhone-applikation

Tänk dig en chatt-applikation, där allt du säger sparas och kan ses av andra medan chatten pågår eller i efterhand.

Låter det roligt?

Låter det användbart?

Trodde väl inte det.

Men en ny applikation vid namn Talkshow (nej, den har ingenting med Daring Fireball eller John Gruber att göra) har lanserats som låter dig göra just det.

Namnvalet kan anses vara en aning kontroversiellt – om det är någon som gjort just det namnet populärt i Apple-kretsar så är det ju John Gruber med sin podcast The Talk Show.  Jag misstänker att Gruber inte är helt glad över tilltaget:

Årets mest meningslösa iPhone-applikation är här. Jag ger den ett kvartal som kommer innehålla lansering, hype, oooh-vad-cool-den-är-gullandet från diverse bloggare och sedan en snabb förflyttning till cylinderarkivet.© 2021 Omsoc Publishing AB