2016-05-05
Länk

“TV4 har valt helt fel play-strategi”

Carl Wåreus:

TV4 Play ska konkurrera direkt med SVT Play. TV4 är väldigt duktiga på fri tv, och skapar mycket högkvalitativt content. Lägg ut det gratis i TV4 Play, och bli på riktigt en konkurrent till public ­service, även i det icke linjära.

Lägg ner TV4 Play Premium. Det är bara en irritation som dödar lusten att vara användare av TV4 Play. Varför ska jag betala 99 kronor i månaden för att kunna se typ halvgamla program av ”Djurambulansen” och ”Gladiatorerna”? Inte mycket för pengarna i relation till vad du får för 89 kronor från HBO Nordic. Så det kan ju inte vara många betalande kunder i alla fall. Nu blir TV4 Play Premium bara ett hinder för att TV4 Play ska kunna bli riktigt bra.

Väl rutet.

 Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri


© 2004 - 2017 Joacim Melin