2016-06-14
Guide

Så löser du problem med senaste versionen av Outlook 2016

För några dagar sedan släppte Microsoft en uppdatering av Outlook 2016 med versionsnumret 15.22. Det har sedermera visat sig vara en hel del problem med denna version som yttrar sig i att applikationen kraschar under olika moment.

Vanligt förekommande är att den kraschar när man ska skriva, svara på eller vidarebefodra e-post och detta beror på att Microsoft bytt ut motorn för den inbyggda editorn i Outlook från den i OS X inbyggda WebKit till samma motor som i Word.

En snabb lösning på problemet är helt sonika att radera Outlook 2016 med versionsnumret 15.22 från din Mac, ladda ned föregående version och installera den istället. Glöm inte att tömma papperskorgen efter att du raderat Outlook 2016 version 15.22 och innan du installerar den äldre versionen.

 © 2020 Omsoc Publishing AB