Ditt stöd är viktigt! Med din hjälp finns Macpro kvar även i framtiden. Läs mer här
!

2016-06-15
Länk

Apple kräver SSL-anslutningar för appar vid årsskiftet

TechCrunch:

During a security presentation at Apple’s Worldwide Developers’ Conference, the company revealed the deadline for all apps in its App Store to switch on an important security feature called App Transport Security — January 1, 2017.

App Transport Security, or ATS, is a feature that Apple debuted in iOS 9. When ATS is enabled, it forces an app to connect to web services over an HTTPS connection rather than HTTP, which keeps user data secure while in transit by encrypting it.

Mycket bra.

 


Macpro är annonsfri för att göra din läsupplevelse bättre.
Läs mer här om hur du hjälper Macpro förbli annonsfri

© 2004 - 2017 Joacim Melin